論文 - 詳細
RRC ID | 66352 |
---|---|
著者 | Li K, Sang X, Zhu Y, Zhang G, Bi J, Hao H, Hou H, Qian F. |
タイトル | Lentibacillus panjinensis sp. nov., Isolated from Shrimp Paste, a Traditional Chinese Fermented Seafood. |
ジャーナル | Curr Microbiol |
巻・号 | 77(9) |
ページ | 1997-2001 |
公開日 | 2020-9-1 |
DOI | 10.1007/s00284-020-02122-z |
PII | 10.1007/s00284-020-02122-z |
PMID | 32754853 |
MeSH | Bacterial Typing Techniques China DNA, Bacterial / genetics Fatty Acids Fermented Foods* Phospholipids* Phylogeny RNA, Ribosomal, 16S / genetics Sequence Analysis, DNA |
リソース情報 | |
一般微生物 | JCM12147 JCM12149 JCM32144 JCM19838 |