RRC ID 75505
著者 Kim Y, Kim YB, Kim J, Kim JY, Whon TW, Chung WH, Song EJ, Nam YD, Lee SH, Roh SW.
タイトル Brachybacterium kimchii sp. nov. and Brachybacterium halotolerans subsp. kimchii subsp. nov., isolated from the Korean fermented vegetables, kimchi, and description of Brachybacterium halotolerans subsp. halotolerans subsp. nov.
ジャーナル J Microbiol
巻・号 60(7)
ページ 678-688
公開日 2022-7-1
DOI 10.1007/s12275-022-1581-6
PII 10.1007/s12275-022-1581-6
PMID 35781624
MeSH Actinomycetales* / genetics Bacterial Typing Techniques Base Composition DNA, Bacterial / genetics Fermented Foods* Phylogeny RNA, Ribosomal, 16S / genetics Republic of Korea Sequence Analysis, DNA Vegetables
リソース情報
一般微生物 JCM 34759 JCM 34760 JCM 34339 JCM 11609