論文 - 詳細
RRC ID | 71018 |
---|---|
著者 | Hattori K, Yamamoto Y, Fujii S, Kumrungsee T, Hasegawa M, Yoshida A, Suzuki T, Sambongi Y. |
タイトル | Fermented date residue extract mix containing gamma-aminobutyric acid augments the immune function of mouse splenocytes. |
ジャーナル | Biosci Biotechnol Biochem |
巻・号 | 85(7) |
ページ | 1753-1758 |
公開日 | 2021-6-24 |
DOI | 10.1093/bbb/zbab093 |
PII | 6283737 |
PMID | 34036320 |
MeSH | Animals Chronology as Topic* Female Fermentation* Levilactobacillus brevis / metabolism Mice Mice, Inbred BALB C Phoeniceae / chemistry* Plant Extracts / chemistry* Spleen / cytology* Spleen / immunology Tumor Necrosis Factor-alpha / metabolism gamma-Aminobutyric Acid / chemistry* |
リソース情報 | |
一般微生物 | JCM1059 |